Barion Pixel
Kategóriák / Termékek

Bérgyártás

2019. 11. 11. 11:00:07 ShopRenter
Bérgyártás

Bérgyártás:

Vállaljuk mosó- és tisztítószerek nagy üzemi gyártását a tervezéstől a kivitelezésen át a szállításig. A nagyfokú szakértelem mellett, az illatok, kiszerelési formák, színek, hatóanyagok nagy számú beszállítóival való kacsolatainknak köszönhetően sokrétű anyag gyártását tudjuk elvégezni az Ön igényeire szabva. A gyártó kapacitásunk a terméktől függően, akár 20 000 liter naponta.

Kiszerelés történhet 1000 literes IBC tartályokban, ill. tetszőleges méretű, alakú és színű flakonokban 100 ml-től a 6 literes térfogatig. Segítünk a címke grafikák tervezésében és nyomtatásában is.

A gyártás és tervezés mellett, segítünk a REACH rendelethez tartozó, az 1907/2006/EK rendelet szerinti biztonsági adatlapok (MSDS) és a 648/2004/EK rendelet alapján történő mosó- és tisztítószer összetevők adatlapjának elkészítésében is.

 

Csomagolásmentes boltoknak:

  • Az Easy Fresh és Pure Fresh termékek nem minősülnek veszélyes terméknek a 1272/2008/EK (EU REACH) rendelet és módosításai értelmében így külön engedély nélkül árusíthatóak csomagolásmentesen​
  • Termékeinket 25 literes műanyag kannában tudjuk szállítatni, kérés esetén műanyagcsappal​
  • Műanyag kannáinknak egyszeri betétdíja van, melyet visszajuttatás esetén levonunk a következő számlából​
  • Szállítás Foxposttal, raklapon MPL-lel vagy telephelyen való átvétel​