Barion Pixel
Kategóriák / Termékek
Easy Fresh Citromsavas Vízkőoldó - 23.5L
22.700 Ft
Menny.:db

Easy Fresh Citromsavas Vízkőoldó - 23.5L

Kiszerelés
22.700 Ft
Menny.:db
Egységár: 965,96 Ft/l
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás

Easy Fresh Citromsavas Vízkőoldó - Több kiszerelésben

Easy Fresh Termékcsalád - Környezettudatos tisztaság az egész családnak!

Az Easy Fresh termékcsaládnál hosszas kísérletezés után alkottuk meg a felületaktív anyagok és egyéb összetevők harmóniáját a környezetre, családra, és bőrre optimalizálva.

  • Az Easy Fresh termékek (Super Colour, Sensitive, Nature, Mountain mosógélek; Dish Power mosogatószer; öblítők; folyékony tisztítószerek) nem minősülnek veszélyes terméknek a 1907/2006/EK (EU REACH) rendelet és módosításai értelmében
  • Alacsony vegyianyag-tartalmúak, illetve mikroműanyag-, parabén-, formaldehid-, foszfát-, enzim- és optikai fehérítőmentesek
  • Növényi eredetű és biológiailag lebomló fő hatóanyagok - A termékek fő hatóanyaga japán cégtől származik és ECOcert tanúsítvánnyal rendelkezik (állati termék-, GMO-, PEG-, parabén-, fenoxi-etanol-, nanorészecske-, valamint szilícium-mentesek)
  • Esőerdő-barát alapanyagok - A fő hatóanyagok RSPO-tanúsítvánnyal rendelkeznek, azaz fenntartható gazdaságból származnak
  • A legmodernebb, kozmetikai iparban használatos, természet- és családbarát tartósítószereket használjuk
  • A fentebbi – kímélő - tulajdonságok miatt a termékeket ajánljuk a mosható pelenkákhoz, világos, színes és sötét ruhák mosásához, érzékeny bőrűek és gyerekek ruháinak mosásához
  • A legtöbb termék csomagolását ún. „regran” újrahasznosított műanyagból gyártották beszállítóink
  • A flakonokat visszavesszük, és újratöltjük az alacsonyabb környezetterhelés érdekében
  • Magyar kisüzemben készülnek termékeink kis létszámú, családias vállalkozásunkban

Easy Fresh Citromsavas Vízkőoldó: Az Easy Fresh citromsavas vízkőoldó természetes eredetű hatóanyagaival és a citromsav tisztítóerejével hatékony segítséget jelent a vízkő és a fürdőszobai szennyeződések eltávolításában. Praktikus kiszerelése egyszerű szórófejes adagolást tesz lehetővé. A flakon újratölthető.  Az ellenőrzött gazdaságból származó gyümölcsökből készült, biológiailag lebomló hatóanyagnak köszönhetően a termék alacsony környezetterheléssel, az esőerdők kímélésével jár.  A termék a parabén-, szilikon-, formaldehid- és foszfátmentesség mellett hipoallergén illattal rendelkezik, ami hosszantartó friss illatot biztosít.

Kiszerelés: 500 ml, 1.5 L, 5 L, 23.5 L (nagyobb mennyiségek, kimérési lehetőség miatt kérem, keressen minket: info@easyfresh.hu)

Felhasználás: Az Easy Fresh citromsavas vízkőoldó használható fürdőszobában, konyhában és bárhol otthonában. Gyermekektől elzárva tartandó. Szembe ne jusson. Amennyiben a termék véletlenül szembe jutna, mossa ki bő vízzel.

Adagolás: Fújja be a felületet, néhány percig hagyja hatni, majd nedves szivacs segítségével távolítsa el. Makacsabb szennyeződések esetén hagyja tovább hatni a terméket.

 Összetevők: <5% anionos felületaktív anyagok; citromsav; hipoallergén parfüm; tartósítószerek

Nem minősül veszélyes terméknek a 1907/2006/EK (EU REACH) rendelet és módosításai értelmében (további információ az Adatlapok oldalán)

Szavatosság: 12 hónap. 5-35 °C között tárolandó.

Gyártó és forgalmazó: Easy Fresh Kft., Magyarország 6771 Szeged, Pálya tér 57., info@easyfresh.hu, www.easyfresh.hu

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.