Barion Pixel
Kategóriák / Termékek

Rólunk

2013-ban alapított családi vállalkozásunkban arra törekszünk, hogy mosó- és tisztítószereink minél kisebb terheléssel legyenek a környezetre, bőrre, emberekre, gyerekekre, amellett hogy kedvező árúak és hatékonyak.

Termékeink nem minősülnek veszélyes terméknek a 1272/2008/EK (EU REACH) rendelet és módosításai értelmében.

Hatóanyagaink növényi eredetűek, japán cégtől származnak és ECOcert-tanúsítvánnyal is rendelkeznek. Jelentős tulajdonságok, hogy állati termék-, GMO-, PEG-, parabén-, enoxi-etanol-, nanorészecske-, valamint szilícium-mentesek és RSPO-tanúsítvánnyal rendelkeznek, azaz fenntartható gazdaságból származnak.

Termékeink csomagolásának egy részét ún. „regran” újrahasznosított műanyagból gyártatjuk, és azokat újratöltésre visszavesszük, foxposton keresztül 40 napig ingyenesen. Emellett számos flakon visszavevő pont van az országban ahonnan is hozzánk kerülnek vissza a flakonok és egyéb csomagolási anyagok.

Csomagolásmentes boltok számára nagy kiszerelésű termékeket is árusítunk. Folyamatosan várjuk a még kevesebb hulladékkal járó csomagolási ötleteket. A megvalósítható ötletek beküldőit jutalmazzuk. Cégünk 2021-ben és 2022-ben is kiérdemelte a Tisztességes VállalkozásTanusítványát is, illetve a 2022-es Zöld Mínősítés Díjat a FICSAK-tól.

Szeged, 2022. 12. 09.                                          Dr. Sápi András