Barion Pixel
Kategóriák / Termékek

Újdonságok az Easy Fresh házatájáról

2023. 10. 12. 00:00:00 Simicz Henriett
Újdonságok az Easy Fresh házatájáról

Az utóbbi pár hónapban sokat munkálkodtunk azon, hogy felületeink, legyen az web vagy social média, könnyebben kezelhetőek és szerethetőek legyenek számotokra.

Miben is merült ez ki?

 

Megújult weboldalunk a felhasználói és vásárlói élmény fokozása és természetesen saját megelégedésünk érdekében.

A social média oldalaink új, színes és naprakész tartalmakkal várnak Titeket. Sikerült egy igazán újszerű platformon, a TIK TOK videómegosztón is megtenni az első szárnypróbálgatásainkat.

Itt érhetitek el:

https://www.tiktok.com/@easyfresh448

Termékeinkről, akcióinkról és egyszerű és nagyszerű háztartási tippjeinkről ezeken a helyeken értesülhettek a jövőben.

Ami jól bevált azon bizony nem változtatunk, továbbra is rendszeresen készülünk Nektek kupon akciókkal és a flakoncsere programunk is virágkorát éli.

Aki esetleg még nem értesült róla a flakoncsere program annyit tesz, hogy az általad visszahozott vagy visszaküldött flakont elmossuk és ecobarát módon újra töltjük Neked, így nincs szükség egy újabb plusz csomagoló anyag használatára, gyártására.

Az eddig is egyértelmű hozzáállásunkat a környzetvédelemhez és az állatvédelemhez szeretnénk minél inkább hangsúlyozni.

Követőink szavazatai alapján az Easy Fresh kabala állata a vidra lett.

Mi mást is tehettünk volna ezek után, mintsem, hogy a WWF magyarországi alapítványánál örökbe fogadtunk egyet gyorsan, hogy támogassuk a való életben is az élőhelyeik megőrzését.

Ezt követte a gyermekek számára szóló rajzpályázatunk, ahol nem kisebb volt a tét, mint egy értékes vásárlási utalvány, egy környezetkímélő anyagokból készült igazi cuki kis plüss vidra és a névadás maga.

Így történt az, hogy kabala állatunk becsületes neve Buborék lett. Érdemes megjegyezni, mert Buborék egy nyughatatlan kis jószág és folyamatosan szeretné kifejezni háláját, mert családra talált.

Hozott már kupon kedvezményt, vásárlóink részére ajándék ceruzát és színezőt. Egy biztos garantáltan hallotok még róla!

Igyekszünk cégünket, de főleg környezetbarát, családbarát, bőrkímélő termékeinket minél szélesebb körben ismerté tenni.

Ennek úgy gondoltuk, hogy kiváló eszköze, ha a Szeged 365 csapatának interjút adunk és néhány informatív cikket is készítünk.

A videós tartalomért kérünk kattints ide:

https://szeged365.hu/2023/09/15/trendi-kornyezettudatosnak-lenni-az-easy-fresh-termekei-kozott-mindent-megtalalsz-ami-az-otthonodban-szukseges/?fbclid=IwAR18w0kPi7JhURijJWQiqtEHqw4D4X169z5TBo3DhFmlMzP7G6d1e5T1MMk

Reméljük, hogy a sok-sok újdonság elnyeri a tetszéseteket, amennyiben bármilyen kérdéssel, kéréssel fordulnátok hozzánk, azt nagy örömmel vesszük!